APK Arnhem

APK in Arnhem bij MP Carservice

Voor een eerlijke en betrouwbare APK in Arnhem kunt u terecht bij MP Carservice. Bij onze keuring worden alle inspectiepunten gecontroleerd. Een APK in Arnhem kan bij ons snel, makkelijk en eenvoudig gedaan worden. U kunt kiezen om online of telefonisch een afspraak in te plannen zodat wij tijd voor uw auto kunnen maken. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn. Zijn er van te voren punten aan uw auto waarvan u weet dat wij daar even naar moeten kijken? Deze kunnen wij gelijk repareren zodat wij uw auto kunnen keuren. Hierdoor kunnen wij uw auto snel en goed keuren. 

  APK Arnhem

  APK in Arnhem combineren met een kleine/grote beurt

  Wilt u veel veilige kilometers in uw auto blijven maken? Dan raden wij aan dat u uw auto regelmatig laat onderhouden. U kunt tegelijkertijd met uw APK keuring in Arnhem een kleine/grote beurt laten uitvoeren door ons. Hierdoor wordt door middel van een inspectielijst uw auto uitvoerig gecontroleerd. Veel vloeistoffen van uw auto worden gecheckt en ververst of bijgevuld. Dit zorgt ervoor dat uw auto optimaal blijft presteren. Wij hebben een passie voor auto’s, daardoor helpen je graag bij een betrouwbaar en eerlijk onderhoud.

  Wanneer moet uw auto gekeurd worden?

  Het moment dat uw auto gekeurd moet worden hangt onder andere af van het bouwjaar en of het een benzine of dieselauto is. Wilt u direct weten wanneer uw auto weer gekeurd moet worden? Bekijk dan hier de pagina van rdwDit zorgt ervoor dat u op tijd uw auto kunt laten keuren. Wist u dat je zelfs uw auto al 2 maanden voor de datum van verlopen een keuring kunt doen? De datum zal het jaar erna exact hetzelfde blijven. Dit betekent dus niet dat u hem het jaar erop ook 2 maanden eerder moet uitvoeren.

  Een nieuwe auto hoeft de eerste jaren niet gekeurd te worden, en na de eerste keuring mag de auto weer een jaar overslaan. Dit wordt altijd duidelijk gecommuniceerd door onze keurmeesters. Een keuring is erg belangrijk voor alle weggebruikers. Door deze keuring wordt ervoor gezorgd dat er uitsluitend veilige auto’s op de weg rijden. Houd goed in de gaten wanneer uw gekeurd moet worden, want doet u dit niet op tijd; Dan krijgt u automatisch een boete. Dit is natuurlijk zonde van uw geld. Een snelle en efficiënte APK in Arnhem kun je laten doen bij MP Carservice.

  APK Arnhem
  APK Arnhem

  APK in Arnhem; Keuringseisen

  Voor een APK in Arnhem kunt u eenvoudig terecht bij MP Carservice. Wij zorgen dat wij uw auto op alle RDW voorschriften voor personenauto’s controleren. Wij zullen alle reparaties aan u melden, en niet uitvoeren zonder dat u daar opdracht voor geeft. Uw auto wordt gecontroleerd op alle voorschriften, en als uw auto hieraan voldoet wordt uw auto weer goed gekeurd.

  Wij zullen de werkzaamheden alleen in overleg uitvoeren. Wilt u uw APK in Arnhem combineren met een grote beurt? Geef dit dan van te voren bij ons aan zodat wij uw auto dezelfde dag vaak nog kunnen repareren en controleren. Hierdoor blijft uw auto in optimale staat. Mochten er grotere reparaties nodig zijn, brengen wij u altijd van te voren hiervan op de hoogte. Wij vinden het erg belangrijk om transparant en eerlijk te werken. Dit betekend dat wij van eventuele mankementen foto’s of filmpjes maken zodat u exact weet wat er mankeert. 

  De betrouwbare Garage voor een APK in Arnhem

  Wij zijn de betrouwbare autogarage als u op zoek bent naar een betrouwbare garage in Arnhem. Komen wij tijdens de APK keuring iets tegen wat vervangen/gerepareerd moet worden? Dan zullen wij dit ten aller tijden met u communiceren. Wij zullen ook altijd foto’s of video’s maken van geconstateerde problemen. U bent de eerste die het hoort.

  Onze APK in Arnhem wordt uitgevoerd door vakmensen die gecertificeerde keurmeesters zijn. Dit betekent dat uw auto altijd in goede handen is bij MP Carservice.

  APK Arnhem
  APK Arnhem

  Een automatische herinnering van het RDW

  6 weken voordat uw auto gekeurd moet worden zult u een herinnering ontvangen van het RDW. Hierdoor helpen zij om te voorkomen dat u uw auto vergeet te keuren. Keurt u uw auto niet binnen de opgegeven tijd? Dan zult u automatisch een boete ontvangen.

  Waar kunt u ons vinden?

  Wij zijn gevestigd aan de rand van Arnhem, namelijk in Velp. U kunt ook onze andere pagina’s bekijken om meer informatie op te doen: Autogarage Velp, Autogarage Rheden, Autogarage Arnhem

  U kunt bij onze garage in Arnhem ook terecht voor APK, Schadeherstel, Autobedrijf, Autogarage.