APK Velp

APK in Velp bij MP Carservice

Voor een eerlijke en betrouwbare APK in Velp kunt u terecht bij MP Carservice. Bij onze keuring worden alle inspectiepunten gecontroleerd. Een APK in Velp kan bij ons snel, makkelijk en eenvoudig gedaan worden. U kunt kiezen om online of telefonisch een afspraak in te plannen zodat wij tijd voor uw auto kunnen maken. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn. Zijn er van te voren punten aan uw auto waarvan u weet dat wij daar even naar moeten kijken? Deze kunnen wij gelijk repareren zodat wij uw auto kunnen keuren.

  APK Velp

  APK in Velp combineren met een kleine/grote beurt

  Wilt u veel veilige kilometers in uw auto blijven maken? Zorg ervoor dat u uw auto regelmatig laat onderhouden. U kunt tegelijkertijd met uw APK keuring in Velp een kleine/grote beurt laten uitvoeren door ons. Hierdoor wordt door middel van een inspectielijst uw auto uitvoerig gecontroleerd. Veel vloeistoffen van uw auto worden gecheckt en ververst of bijgevuld. Wij hebben een passie voor auto’s en helpen je graag bij een betrouwbaar en eerlijk onderhoud.

  Wanneer moet uw auto gekeurd worden?

  Het moment dat uw auto gekeurd moet worden hangt onder andere af van het bouwjaar en of het een benzine of dieselauto is. Wilt u direct weten wanneer uw auto weer gekeurd moet worden? Bekijk dan hier de pagina van rdw

  Een nieuwe auto hoeft de eerste jaren niet gekeurd te worden, en na de eerste keuring mag de auto weer een jaar overslaan. Een keuring is erg belangrijk voor alle weggebruikers. Door deze keuring wordt ervoor gezorgd dat er uitsluitend veilige auto’s op de weg rijden. Houd goed in de gaten wanneer uw gekeurd moet worden, want doet u dit niet op tijd; Dan krijgt u automatisch een boete. Een snelle en efficiënte APK in Velp kun je laten doen bij MP Carservice.

  APK Velp
  APK Velp

  APK in Velp; Keuringseisen

  Voor een APK in Velp kunt u eenvoudig terecht bij MP Carservice. Wij zorgen dat wij uw auto op alle RDW voorschriften voor personenauto’s controleren. Wij zullen alle reparaties aan u melden, en niet uitvoeren zonder dat u daar opdracht voor geeft. Uw auto wordt gecontroleerd op alle voorschriften, en als uw auto hieraan voldoet wordt uw auto weer goed gekeurd. Wij zullen de werkzaamheden alleen in overleg uitvoeren. Wilt u uw APK in Velp combineren met een grote beurt? Geef dit dan van te voren bij ons aan zodat wij uw auto dezelfde dag vaak nog kunnen repareren en controleren. Mochten er grotere reparaties nodig zijn, brengen wij u altijd van te voren hiervan op de hoogte. Wij vinden het erg belangrijk om transparant en eerlijk te werken. Wij zullen van eventuele mankementen foto’s of filmpjes maken zodat u exact weet wat er mankeert.

  De betrouwbare Garage voor een APK in Velp

  Wij zijn de betrouwbare autogarage als u op zoek bent naar een betrouwbare garage in Velp. Komen wij tijdens de APK keuring iets tegen wat vervangen/gerepareerd moet worden? Dan zullen wij dit ten aller tijden met u communiceren. Wij zullen ook altijd foto’s of video’s maken van geconstateerde problemen. U bent de eerste die het hoort.

  Onze APK in Velp wordt uitgevoerd door vakmensen die gecertificeerde keurmeesters zijn. Dit betekent dat uw auto altijd in goede handen is bij MP Carservice.

  APK Velp
  APK Velp

  Een automatische herinnering van het RDW

  6 weken voordat uw auto gekeurd moet worden zult u een herinnering ontvangen van het RDW. Zo helpen zij om te voorkomen dat u uw auto vergeet te keuren. Keurt u uw auto niet binnen de opgegeven tijd? Zult u automatisch een boete ontvangen.

  Waar kunt u ons vinden?

  Wij zijn gevestigd aan de rand van Arnhem, namelijk in Velp. U kunt ook onze andere pagina’s bekijken om meer informatie op te doen: Autogarage Velp, Autogarage Rheden, Autogarage Arnhem