• MPCarservice is merkonafhankelijk. We werken zowel aan oldtimers als aan nieuwe auto’s. Met de laatste technische ontwikkelingen kunnen wij uw nieuwere voertuig vanaf bouwjaar 1997 compleet uitlezen. Zo komen wij sneller tot de kern van het probleem, tegen een aantrekkelijke prijs. MPCarservice verzorgt zowel een kleine als een grote beurt, vaak in combinatie met de jaarlijkse APK.

  • De veiligheid van uw remsysteem is onze hoofdzaak! Echt zeker van uw remmen bent u pas als u de remmen van uw auto regelmatig laat controleren. Dat is niet alleen beter voor uw veiligheid, maar het kan u ook veel geld besparen. Want te lang doorrijden met versleten remblokken kan extreme remslijtage veroorzaken, zodat u deze moet laten vervangen. Die onnodige extra kostenpost besparen wij u graag.

  • De opslag van uw zomer- of winterbanden hoort bij onze service. U bent van harte welkom voor de tweejaarlijkse bandenwissel. Dat is meteen een mooi moment om te kijken of uw auto winterklaar is, of dat hij de winter goed is doorgekomen. U rijdt altijd veilig met onze autoservice!

  • Goed en regelmatig onderhouden van uw auto is erg belangrijk. U vergroot de kans dat u maximaal van uw auto geniet, zonder onverwachte problemen. MPCarservice is zich daarvan bewust, dus wij denken altijd met u mee. Vinden we eventuele gebreken aan uw auto? Dan voorzien wij u graag van advies en van mogelijke oplossingen. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij altijd voorop.

Geen tijd? Geen probleem met onze gratis haal en brengservice

U kunt zo nodig gebruik maken van onze gratis haal en breng service. Uw auto wordt ’s morgens gehaald en staat na reparatie volledig gereinigd weer bij u voor de deur! Zo rijdt u pas echt zonder zorgen.

Shopping Basket