Autogarage velp

Uw auto goed laten onderhouden

Uw auto goed laten onderhouden

Uw auto moet u van A naar B brengen. Het is een belangrijke eis dat uw auto betrouwbaar en bedrijfszeker is. u wilt natuurlijk niet dat u auto jou u de steek laat. Dit gebeurd altijd op het verkeerde moment en het is logisch dat u hier niet op zit te wachten. Wilt u dit soort momenten graag voorkomen? Dan is het belangrijk om uw  auto regelmatig te laten onderhouden door een professionele garage. 

Om uw auto altijd naar behoren te laten functioneren is het belangrijk om hem regelmatig te laten onderhouden. Elke auto wordt geleverd met onderhoudsvoorschriften en de bijbehorende intervallen. Deze worden door de fabrikant vastgelegd en maken het voor onze garage MPcarservice overzichtelijk en duidelijk wat er wanneer moet gebeuren. u wilt op je auto kunnen bouwen als u hem nodig heeft. U wilt niet dat uw auto u in de kou laat staan als u een belangrijke afspraak of meeting hebt. 

Hoe vaak moet ik mijn auto laten onderhouden?

De tijd tussen onderhoud is met de jaren langer geworden. Dit komt met name door de vernieuwde technieken die minder onderhoud vergen. Het was eerder gebruikelijk om eens per 5.000 km de olie te verversen, tegenwoordig kan dit zelfs na 30.000 km. Echter blijft het enorm belangrijk om regelmatig onderhoud uit te blijven voeren. Een van onze monteur kan uw auto bekijken en controleren voor eventuele mankementen. u wilt uiteraard niet dat er onverwacht iets mis is met uw auto waardoor de auto u in de steek kan laten.

Als stelregel kunt u aanhouden dat je elk jaar of 15.000 km een kleine beurt laat uitvoeren, en elke 30.000 km of 2 jaar een grote beurt. Ons autobedrijf helpt u hier graag bij! Het is ook verstandig om deze vormen van onderhoud te combineren met een APK keuring. Dan slaat u vaak 2 vliegen in één klap. 

Voordelen van het goed laten onderhouden van uw auto

Het goed laten onderhouden van uw auto brengt een aantal voordelen met zich mee.

  1. U kunt altijd veilig op pad
  2. Door een juiste bandenspanning en goede olie kunt u zuinig rijden
  3. U voorkomt onverwachte reparatiekosten
  4. Uw auto gaat langer mee
  5. De auto zal u niet in de steek laten

Kies voor MPcarservice

Bij MPcarservice kunt u uw auto goed laten onderhouden. Bent u op zoek naar een goede autogarage? Dan nodigen wij u uit! U kunt bij ons ook terecht voor schadeherstel.

Comments are closed.