Revisie auto motor

Wat houdt de revisie van uw motorblok in ?

Wat houdt de revisie van uw motorblok in ?

U kunt de motor het hart van uw auto noemen. Maar wat gaat u doen als uw motor het begeeft, of veel rook of lawaai produceert of te veel olie en benzine verbruikt? Dan is uw motor zo versleten dat een motorrevisie uiteindelijk noodzakelijk is. Uw motor in revisie geven betekent dat uw motor wordt opgeknapt om hem zo een tweede leven te geven .Een compleet nieuwe motor kost veel geld en het is niet altijd nodig om alle onderdelen te vervangen. In dit geval kiest u liever voor een gedeeltelijke reparatie, ofwel een revisie. De versnellingsbak en het motorblok zijn één van de meest gereviseerde onderdelen van de auto.

Bij een motorrevisie wordt uw motor volledig uit elkaar gehaald, schoongemaakt, waar nodig gedeeltelijk vervangen en weer in elkaar gezet. Op deze manier gaat uw motor weer jaren mee, zonder dat u een compleet nieuwe motor hoeft aan te schaffen.

Een gezonde motor door goed onderhoud

Inzake een motorrevisie geven wij u enkele tips over hoe u zelf uw motor kunt onderhouden. Er zijn verschillende soorten automotoren, zoals:

  • Benzinemotoren

  • Dieselmotoren

  • Elektromotoren

  • Hybride motoren

     

Er zijn verschillende oorzaken mogelijk die leiden tot problemen waarbij uw motor niet naar wens presteert. Een schade aan uw motor is over het algemeen zeer problematisch. Daarom is het belangrijk om altijd tijdig op onderhoud te gaan bij uw garage, de motor goed op temperatuur te laten komen en regelmatig verschillende onderdelen in de auto te controleren, zoals de koelvloeistof- en het oliepeil.

Ziet u waarschuwingslampjes verschijnen op uw dashboard of maakt uw auto vreemde geluiden of verbruikt hij abnormaal veel brandstof? Dan moet u uw auto door uw garage laten nakijken, want uw motor heeft misschien een revisie nodig.

Een motorrevisie bij

De prijs van een motorrevisie hangt af van verschillende factoren. Een revisie is echter vaak goedkoper dan de inbouw van een volledig nieuwe motor. Voor een revisie van uw motor of een vervanging van uw motor kunt u terecht bij MPcarservice in Velp . Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van elk onderdeel van u auto, ongeacht het type, zoals een versnellingsbak revisie.

Onze andere diensten

Daarnaast bieden wij ook diverse onderhoudsbeurten aan die ervoor zorgen dat de onderdelen van uw auto in de juiste conditie blijven.

Een gezonde motor

Houdt u aan de voorgeschreven onderhoudsvoorwaarden van de fabrikant. En laat de motor altijd warmlopen voordat u besluit het gaspedaal flink in te trappen. Controleer regelmatig het olie- en koelvloeistofpeil. En houdt u de controlelampjes op het dashboard in de gaten. Op deze manier gaat uw motor het langst mee.

Correcte en eerlijke prijzen

MPcarservice beschikt over de nieuwste diagnostiek en apparatuur om de motor van uw auto volledig te kunnen reviseren. Wij ontvangen u graag om alle problemen met uw motor op te lossen. En dat alles voor een prettig uurtarief. Zo kunt u met een gerust hart weer de weg op, en niet te duur!

Heeft uw auto een probleem? Maak dan een afspraak en laat ons het probleem voor u oplossen!

 

Comments are closed.